Voor jou

Inspiratieworkshop

Inhoud:
In deze inspiratieworkshop maak je kennis met Emotionele Intelligentie en meditatie. Je leert welke invloed meditatie heeft op de hersenen en hoe aandachtig leven je efficiënter en gelukkiger kan maken. Je bemerkt hoe je al in kleine stappen je focus en concentratie kunt verbeteren. Ademhalingsoefeningen en interactieve gesprekstechnieken helpen je hierbij.

Resultaat:
Je kunt gelijk aan de slag met in de workshop verworven inzichten. Je bent geïnspireerd om te ontdekken welke verdere stappen je kunt gaan nemen en op welke manier een vervolgtraining jou kan helpen een nieuwe weg in te slaan.

Mail ons even om te informeren wanneer er weer een workshop is. Als je zelf 4 of meer deelnemers hebt, kunnen we naar jullie wens een workshop inplannen.

MEI Training

Inhoud:
MEI staat voor Mindfulness, Meditatie en Emotionele Intelligentie. De drie bouwstenen voor het opnieuw inrichten van je leven, om zo je drukke hoofd en drukke agenda wat rust en ruimte te geven.
Deze training is zeer aan te raden bij een (dreigende) burn-out.
We gaan in op sociale vaardigheden, stresspreventie en hoe mindfulness daar invloed op heeft. De wekelijkse thema’s zijn o.a. motivatie, zelfmanagement, veerkracht & communicatie. Hoewel we zaken behandelen die je in je werk kunt toepassen, is deze training toch vooral gericht op persoonlijke ontwikkeling. Meditatie is een belangrijk onderdeel van deze training: we starten in de eerste week met mediteren en bouwen dat op tot 20 minuten per dag.

Mail ons even om te informeren wanneer er weer een training zal starten. Als je zelf 4 of meer deelnemers hebt, kunnen we naar jullie wens een training inplannen.

Resultaat:
Na afloop van deze training zul je meer rust ervaren in je hoofd en je agenda. Je staat bewuster in het leven en merk je doorlopend hoe je veranderde manier van omgaan met stress een positieve invloed heeft op je gezin, werk en sociaal leven.

Meditatie-verdiepingscursus
Als je al wel voelt dat meditatie een toevoeging in je leven zou kunnen zijn, of al ervaring hebt met meditatie en het lastig vindt om je eentje vol te houden, is deze startersgroep iets voor jou. We komen gedurende twee maanden vier keer samen om te mediteren en bespreken je wekelijkse meditaties, uitdagingen en vorderingen. We gaan ook dieper in op thema’s als geluk, boeddhisme, meditatiesoorten en spirituele verdieping.

Mail ons even om te informeren wanneer er weer een verdiepingscursus zal starten. Als je zelf 4 of meer deelnemers hebt, kunnen we naar jullie wens een cursus inplannen.